Host011 web hosting - Kratak opis

Host011 web hosting - ukratko o firmi

Host011 web hosting je u vlasništvu Agencije za internet usluge IP Plus Studio. Agencija posluje još od 2004. godine a web hosting usluge nudi od 2006. godine. Kako se agencija bavi i web dizajnom i web razvojem, logično je da nakon brojnih web poslova ima ogromno iskustvo u svemu što se tiče prisustva na internetu. Dva osnovna razloga su presudna za odluku da ukažemo poverenje ovoj domaćoj agenciji:

Kvalitet i pouzdanost

Kao što smo napotopmenuli, IP Plus Studio već dugo posluje na domaćem i stranom tržištu. Veliki broj aktivnih projekata koje vode, hostovani su na njihovim web hosting serverima. Obzirom da se web sajtovi klijenata nalaze na serverima na kojima su i njihovi sajtovi, to garantuje maksimalnu posvećenost poslu i održavanje najvišeg nivoa kvaliteta i pouzdanosti. Host011 ne garantuje 99,9% uptime kao većina. A to što većina garantuje su samo laži. Ako kompanija garantuje 99,9% uptime, pitajte ih mogu li da potpišu da će vam uplatiti $10.000 na račun ako uptime bude 99,8%. Za razliku od takvih, Host011 garantuje maksimalno zalaganje i rešavanje eventualnih problema u najkraćem mogućem roku! Uostalom, ako sever ne funkcioniše kako treba, i njihovo šestogodišnje online poslovanje dolazi u pitanje, a to sigurno neće rizikovati!

Podrška

Iskreno, postoje i web hosting provajderi sa kvalitetnije odradjenom podrškom. Kada kažemo "kvalitetnija" ne mislimo direktno na kvalitet podrške već samo na brzinu iste. Primera radi, hostgator će vam na 1 klik omogućiti kontakt sa tehničkim osobljem. Medjutim, Host011 ima i jednu prednost kada je podrška u pitanju. Za razliku od ogromnih hosting provajdera koji imaju i preko 100.000 korisnika, host011 će vam pružiti mnogo direktniji pristup. Logično je da ukoliko imate manje klijenata dobijete više pažnje u odnosu na, recimo, gore potopmenuti hostgator, koji hostuje preko 2 i po miliona sajtova, i moraju se brinuti podjednako o svim klijentima.

Control Panel administracija

Control Panel koji koristi Host011 je poznati Ensim Pro control panel i o njemu nema potrebe preterano pisati. Imaćete mogućnost nesmetane i lake kontrole nad svim aspektima vašeg web sajta košićenjem implementiranih alata.

Host011 - Zaključak

Za razliku od većine, Host011 nije firma koja oversell-om pokušava u kratkom roku da pridobije što više klijenata, a samim tim i novca, na uštrb kvaliteta hostinga, već je firma čiji osnovni princip je maksimalna pouzdanost i zadovoljstvo klijenata. Host011 je "manja" web hosting firma i, samim tim što je manja, osetićete i sve prednsti toga.

Host011 je svakako naša preporuka i sigurno nećete zažaliti ukoliko web hosting usluge ztražite od njih!

www.host011.com