Izrada i razvoj web aplikacija

Razvoj web aplikacija prema zahtevu je druga osnovna delatnost kojom se bavimo. Razvoj web aplikacija je, u suštini, pretakanje vaše ideje u delo! Vaš posao je da nam što detaljnije prikažete šta je svrha i koja je željena funkcionalnost web aplikacije koja vam je potrebna, a naš tim programera ce se potruditi da aplikacija radi i izvršava poslove za koje je namenjena!

Prednost web aplikacija nad standardnim desktop aplikacijama je višestruka:

Web aplikacije su programska rešenja kojima se pristupa samo putem internet browsera (internet explorer, mozilla firefox, opera...). Može im se pristupati putem interneta ili u okviru intraneta, tj. interne mreže.

Svakim danom, web aplikacije su sve zastupljenije i popularnije, iz razloga što su dostupne sa bilo kog računara i bilo kog mesta, pa i sa mobilnih uredjaja koji su već sada standardno opremljeni web browserom.

Još jedna velika prednost web aplikacije je u tome što, za razliku od standardnih desktop aplikacija, nije potrebno vršiti bilo kakvu nadogradnju klijenata, tj. radnih stanica jer im se pristupa samo putem web browsera, na isti način kao što se pristupa bilo kojem internet sajtu.

m2-webs vrši izradu i razvoj web aplikacija prema svetskim standardima čime obezbedjujemo kompatibilnost sa svim browserima. To znači da za pristup možete koristiti bilo koji web browser (explorer, operu, google chrome ili koji god da vi želite) i sa bilo kojeg operativnog sistema.

Upotreba web aplikacija veoma je korisna za organizacije koje posluju na više fizički udaljenih lokacija. Sve što je potrebno je da odredjena lokacija poseduje internet vezu i ništa drugo. Web aplikaciji će moći da se pristupi sa bilo koje lokacije i sa bilo kog računara uz uslov da korisnik ima definisano pravo pristupa.

Razvoj facebook aplikacija

m2-webs vrši usluge izrade facebook aplikacija svih tipova i nivoa, povozivanje web aplikacija sa facebook-om. Bilo da su u pitanju flash aplikacije, neke zasebne web aplikacije koje biste hteli da postavite na facebook ili najprostije facebook aplikacije, možete nas kontaktirati i naručiti izradu.

Razvoj flash aplikacija

Izrada flash aplikacija i flash igara je danas veoma popularna. Ukoliko vam je potrebno flash programiranje za bilo koju natopmenu, tu smo da vam izadjemo u susret.

Razvoj poslovnih aplikacija

Unapredite poslovanje, automatizujte i ubrzajte svakodnevne poslovne procese koristeći poslovne aplikacije specifično izradjene prema vašim potrebama. Slobodno nas kontaktirajte radi procene troškova izrade aplikacije koja vam je potrebna.

Izrada i razvoj web igara

Imate ideju za interesantnu online igru. Kontaktirajte da zajedno procenimo koliko je vremena i ulaganja potrebno za izradu i razvoj iste.