Izrada web sajtova i web dizajn usluge

Izrada web sajtova je, kao što smo već napomenuli, naša osnovna delatnost. Medjutim, sajt se ne kupuje na način "Koliko košta web sajt?". Postoji mnogo različitih tipova web sajtova, u zavisnosti od toga koja im je namena, koje elemente sadrže, kakve mogućnosti pružaju...Stoga, naše usluge podelili smo na nekoliko osnovnih tipova, u odnosu na potrebe klijenata. Bilo da je u pitanju izrada kompletnog web sajta ili samo dela sajta, odnosno neke funkcionalnosti sajta, možemo da vam ponudimo neke od, dole navednih, usluga.

Sve u svemu, ono što možemo da vam pružimo je usluga koja pokriva svaki segment vašeg prisustva na internetu.

Izrada statičkih web sajtova

Statički web sajtovi su oni koji ne zahtevaju interakciju sa posetiocima sajta, tj. korisnici nemaju mogućnost da svojim aktivnostima na sajtu menjaju sadržaj istog. Prednost statičkih web sajtova je dosta jeftina izrada, a efikasnost, odnosno postizanje cilja, ne mora biti manja od dinamičkih web sajtova.

Izrada statičkih web sajtova

Izrada flash web sajtova

Flash web sajtovi su vizuelno najefektivniji i definitivno "življi" sajtovi, gledajući sa marketinške strane. Jedine mane su im sporije učitavanje i slabije pozicije na googlu. Medjutim, u nekim slučajevima flash web sajtovi su najbolji izbor, jer plene vaše posetioce i potencijalne klijente izuzetnim izgledom.

Izrada flash web sajtova

PSD u HTML

Ukoliko imate stila za dizajn, ili jednostavno umete da radite u photopshopu, ali ne poznajete html i css, nudimo vam mogućnost pretvaranja vašeg PSD dizajna u optimizovan HTML kod. Jednostavno, odradite dizajn i izgled stranice web sajta i sačuvajte kao .psd format a mi ćemo od njega napraviti funkcionalnu web stranicu.

PSD u HTML

Izrada dinamičkih web sajtova

Ako su zahtevi nešto složeniji, izrada dinamičkih web sajtova je ono što vas zanima. Dinamički web sajtovi omogućavaju interakciju sa posetiocima u vidu raznih anketa, foruma, registracije korisnika, pa sve do najkompleksnijih baza podataka. Ovaj tip web sajta zahteva i programiranje baze podataka, izrada je nešto skuplja.

Izrada dinamičkih web sajtova

Izrada CMS sistema

CMS (Content Management System) predstavlja sistem za ažuriranje web sajta. Namena CMS-a je da vlasnici sajtova ne moraju imati bilo kakva programerska znanja da bi mogli da menjaju sadržaj stranica svog sajta ili čak kompletan sajt. CMS je koristan ukoliko, na primer, želite povremeno da dodajete najnovije vesti.

Izrada CMS-a

Web dizajn usluge

Kao i izradu web sajta u celini, pružamo i povoljne usluge web dizajna. Ukoliko vam je potreban baner za sajt, izrada logotipa, flash animacija, dizajn flajera i promotivnih materijala, ili neka druga web dizajn usluga, tu smo za vas. Ili se i sami bavite izradom web sajtova ali vam dizajn nije jača strana...

Web dizajn

Korisni resursi na internetu:

w3schools

w3schools je najbolje online mesto ako želite naučite web programiranje. Naučite lagano html, css, javascript, php, xml...

Posetite: www.w3schools.com

dynamicdrive

Dosta korisnih html, css i javascript resursa na jednom mestu

Posetite: www.dynamicdrive.com