Pouzdan web hosting - pomoć pri izboru!

Kako je izrada web sajtova naša delatnost, logično je da pružimo i malo detaljnije objašnjenje o izboru web hosting kompanije, jer web hosting je sastavni deo sajta, pa smo odlučili da napišemo par tekstova o tome kako izabrati kvalitetan i pouzdan web hosting.

Deluje kao veoma prosto i jednostavno, širok izbor i dosta provajdera i svuda tako povoljno. Medjutim, kada je izbor web hostinga kompanije u pitanju, situacija je skoro pa očajna ukoliko ne znate šta radite. Bezbroj web hosting kompanija se danas utrkuje koja će za sve "neograničeno" ponuditi što manju cenu! A to najčešće izvode na najgori mogući način - spuštanjem kvaliteta i pouzdanosti na nivo nepodnošljivog!

Obični smrtnici, koji su i vlasnici preko 99% sajtova, ili hostuju sajtove tamo gde im web dizajn firma postavi i ne znaju ništa o tome ili kupuju shared hosting najčešće, tzv. deljeni hosting a tu i vlada najveći haos što se kvaliteta tiče i najviše je prevara, zabluda i problema. U daljem tekstu, pokušaćemo da vam olakšamo i pomognemo da izaberete kvalitetan i pouzdan web hosting.

Prvo i osnovno pri kupovini web hostinga je da morate da koristite zdrav razum. Kada krenete u potragu morate da znate kakav vam je web hosting potreban i da postavite sebi nekoliko pitanja i pronadjete odgovore na njih. Evo pitanja na koja morate da nadjete odgovore inače se lako može desiti kao i velikom broju vlasnika sajtova da, ne samo bacite pare, već i pogubite živce zbog mnogo većih problema:

Hostgator hosting

Svi naši sajtovi su hostovani na Hostgator serverima. I svakako ih preporučujemo i vama!

Posetite: www.hostgator.com