SEO Optimizacija sajta za pretraživače - Google, Yahoo

SEO Optimizacija sajta za pretraživače, odnosno Search Engine Optimization, predstavlja optimizaciju sajta, odnosno uskladjivanje i unapredjenje internih i eksternih faktora čiji je cilj povećanje posećenosti sajta koja dolazi sa pretraživača (Google, Yahoo, MSN, Bing...).

Kada se vrši SEO Optimizacija sajta, praktično, vrši se uskladjivanje oko 300 faktora koje pretraživači koriste kako bi ciljana ključna reč (fraza) bila što bolje pozicionirana na pretraživačima. Loše optimizovan sajt, odnosno sajt pri čijoj izradi se samo vodilo računa o izgledu i sadržaju, a nije se obraćala pažnja bar kada su ključni SEO faktori u pitanju, biće loše pozicioniran na pretraživačima, što uzrokuje i mnogo lošiju posećenost u odnosu na moguću. Naravno, slaba posećenost sajta dovodi i do gubitka smisla postojanja samog web sajta!

Da li vam je potrebna SEO optimizacija sajta?

Internet je danas polazna tačka, a u većini slučajeva i konačna, kada je u pitanju pronalaženje informacija. Sajtovi za pretragu, prvenstveno "svemoćni" Google, su mesta sa koji se kreće. Stoga, SEO optimizacija sajta za pretraživače je nešto što je obaveza i što se mora, jer pozicija na Googlu je ono što najviše utiče na broj posetilaca sajta, a porast broja posetilaca direktno utiče na porast broja klijenata kompanije.

SEO Optimizacija sajta za pretraživače kao i sama izrada web sajta, za one inventivnije, je investicija a ne trošak. A vi sami procenite koliko će vam se isplatiti jedan jedini posetilac web sajta koji postane vaš klijent u odnosu na to koliko ste novca uložili u izradu i optimizaciju sajta. U današnje vreme, jaka pozicija za ključne reči, tj. one koje su relevantne za ono čime se bavite, je često presudna u postizanju poslovnog uspeha. Visoke pozicije na googlu donose posećenost, publicitet a samim tim i prodaju proizvoda i usluga koje nudite.

Ukratko, kvalitetno i strateški dobro odradjena SEO optimizacija sajta će zasigurno doneti rezultate!

SEO optimizacija sajta - SEO Usluge koje nudimo

SEO usluge koje nudimo pokrivaju kompletan SEO proces, od analize i definisanja SEO strategije, preko optimizacije svih on site i off site elemenata, sve do praćenja i analitike SEO kampanje. Takodje, uz nase SEO usluge, uvek ćete moći da računate na konsalting podršku kada je internet marketing, odnosno kompletno online poslovanje u pitanju.

Istraživanje i analiza

Uspešna SEO optimizacija sajta za pretraživače počinje detaljnim istraživanjem ključnih reči, analizom postojećeg stanja, odnosno optimizovanosti sajta kao i analiziranjem jačine konkurencije. Cilj ove analize je kreiranje uspešne SEO kampanje kojom će klijent postići željene pozicije sa što manje ulaganja.

Izgradnja linkova

Za osvajanje visokih pozicija kod konkurentnih ključnih reči potrebno je da se odradi i kvalitetna i optimalna izgradnja linkova. Kada kažemo optimalna mislimo na to što efikasniju izgradnju linkova, sa što manje finansijskog ulaganja i truda. Izgradnja linkova koju mi vršimo donosi samo kvalitetne linkove a ne ide na masovnost. Zato je i cena niža jer nema potrebe gubiti mnogo vremena na besomučno prijavljivanje sajta!

On-Page SEO Optimizacija sajta

On-page SEO optimizacija sajta se vrši direktno na sajtu klijent. U ovoj fazi kreira se optimalna struktura sajta, zatim struktura samih stranica, optimizuju se ključni SEO faktori na stranicama, vrši se unapredjenje internog linkovanja, optimizacija i unapredjenje sadržaja i detaljna optimizacija html koda.

Google Adwords kampanja

Google Adwords i ne spada pod SEO optimizaciju, već je deo Search Engine Marketinga. Po povoljnim uslovima, možemo da vam ponudimo vodjenje Google Adwords kampanja koje će vam doneti povećanu posećenost sajta, a samim tim i povećati prodaju.

seo paketi